


Ser kozi farmerski z cząbrem BIO 1 kg Figa- TOWAR DOSTĘPNY TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM W KRAKOWIE
Opis
Produkt rolnictwa ekologicznego.
UWAGA:
Oferta dotyczy dostaw na terenie Krakowa, gdyż produkt wymaga przechowywania w warunkach chłodniczych. Pocztą wysyłamy tylko na odpowiedzialność klienta: priorytetem z przedpłatą na konto (nie ma możliwości wysyłki za pobraniem) !
Czysto kozi ser podpuszczkowy twardy z dodatkiem suszonego cząbru.
Wyprodukowany z 10-12 litrów ekologicznego mleka na 1 kg.
przygotowany w formie kręgu o wadze ok. 5- 6 kg lub 1,5 - 2 kg.
Konsystencja gładka, lekko twarda. Kolor biały, delikatnie kremowy.
Bardzo ziołowy, beskidzki smak. Cząber dodawano i dodaje się do wielu potraw.
Wg tradycji ma właściwości prozdrowotne i aseptyczne. A przede wszystkim jest bardzo smaczny!
Podana cena to cena za 1 kg produktu.
Na zamówienie kroimy ser i podajemy go w wymaganej ilości, specjalnie pakowany w nowe, oddzielne opakowania.